Achter deze gerestaureerde authentieke gevel bevindt zich een pareltje van een architectenwoning. De eigenaar, een beroepsarchitect, heeft kosten nog moeite gespaard om van deze rijwoning een energiezuinig en gezellig modern geheel te maken. Wat meteen opvalt is de grote lichtinval als je de woning betreedt. Zo is de living voorzien van grote glaspartijen met een mooie tussenliggende patio en vijver. Dit alles tovert de woonkamer om in een oase van licht en rust waar het heerlijk vertoeven is. De goed uitgeruste keuken in structuurlak en natuursteen werkblad laat zich volledig verdwijnen in de kastenwand voor een net en strak geheel. Tenslotte geeft de living uit op een ruim gezellig terras. Open gerust de speciaal ontworpen vouwramen, zo vergroot je als het ware de woonkamer met 16m2 en kan je genieten van het zuidwest gerichte terras in duurzaam tropisch hout. Op het gelijkvloers bevinden zich tevens een gastentoilet en ruimte voor wasmachine en droogkast. Op het eerste verdiep ligt de master bedroom met dressing. U vindt hier een moderne badkamer met bad douche en 2de toilet. Het 2de verdiep betreft een afgewerkte gastenkamer en werkruimte. Deze ruimte is geheel afgewerkt voor de omvorming tot 2 bijkomende slaapkamers. De gehele woning is voorzien van designverlichting en maatkasten. Tijdens de renovatie werd veel aandacht besteed aan de energiezuinigheid. Het bestaande gebouw werd geïsoleerd aan de binnen- en buitenzijde. De gemeenschappelijke muren met de buren werden voorzien van bijkomende akoestische en thermische isolatie. Nieuw aluminium buitenschrijnwerk werd geplaats en het dak gedeeltelijk vervangen + voorzien van 18cm Isolatie. In combinatie met een volledig nieuw ventilatiesysteem voor de gehele woning conform de laatste energieprestatie eisen vertaald zich dit in een EPC van 91! Alle technische installaties werden volledig vernieuwd inclusief nutsaansluitingen. De vloerverwarming op het gelijkvloers en CV op de verdiepen maken het geheel tot een uiterst warm en modern nest. 

Slim verkocht binnen 1 week. € 12.886,- bespaard aan commissie.

GEBOUWD
GEBOUWD

nvt

Gerenoveerd
Gerenoveerd

'12 - '14

TERREIN
TERREIN

75 m²

WONING
WONING

140 m²

KAMERS
KAMERS

4

BADKAMERS
BADKAMERS

1

Woordje van de eigenaar:

Als architect heb ik de woning ontworpen tot in de kleinste details. De woning werd hiervoor volledig gestript tot op de fundamenten. De originele gevel met geglazuurde tegels verbergt achterliggend een hedendaagse woning waarbij elke m2 praktisch werd ingericht. Doorheen de jaren zijn echter de werk opportuniteiten gewijzigd. Mijn werkomgeving is verplaatst naar Brussel en om die reden wens ik de woning te verlaten. De verplaatsing weegt te zwaar gezien mijn sociaal druk bewogen leven als marathonloper voor het goeie doel: http://loopvoorcliniclowns.be/chicago-2018/author/woutersbart/ . Om de sportieve prestaties te kunnen blijven uitoefenen en bijkomende vrije tijd te genereren is een verplaatsing naar Brussel noodzakelijk.

CONTACTEER bart

Uitrusting

Vloerverwarming
Centrale verwarming
Ingebouwde kasten
Dressing
Douche
Ligbad
Designverlichting

Inductiefornuis
Oven
Microgolfoven
Koelkast
Afwasmachine
Stoomoven
Terras

In de buurt

 

De woning is gelegen in Ledeberg. Een buurt die de laatste jaren werd overspoeld door nieuwe jonge gezinnen wat zich vertaalt in een hechte buurtwerking in de verschillende straten. Met directe aansluiting tot de E40, E17 en op wandelafstand van Gent Centrum is deze buurt de ideale uitvalsbasis. Op zondag schuilt de gezellige markt met verse producten om de hoek. Tijdens de werkdagen kan je terecht in de Delhaize of Colruyt gelegen op 5 min wandelafstand. De hoofdinvalsweg Brusselsesteenweg werd recent volledig vernieuwd tot een moderne stadspoort met ruimte voor openbaar transport, fietsers en voetgangers. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en geeft op 10 minuten aansluiting tot Station Gent Sint – Pieters en het stadscentrum. Enkele toffe nieuwe hippe bars (Rokkebolle, Grade,…) hebben de laatste jaren een plaats gekregen aan het plein voor de jonge gezinnen en bovendien werd op hun vraag de vele straten vernieuwd tot speelstraten. Centraal in de woonwijk bouwt de stad op dit moment een park en ontmoetingsplaats op de oude ‘Standaerdsite’. 

  Agent

  Bart Wouters

  Phone Calls 015648464 Message info@hellohome.be

  Stuur een bericht naar Bart.

   ADRES

   Langestraat 74

   9050 Ledeberg

   CONTACT

   015648464

   info@hellohome.be

   BEZICHTIGINGEN

   Op afspraak.

   BESCHIKBAAR

   Na verlijden akte.

   Zelf je woning verkopen?

   Hello Home is speciaal opgericht zodat jij je woning zelf succesvol kan verkopen. We kunnen met een gerust hart zeggen dat bij ons de klant op de eerste plaats komt en dat zij, dankzij ons, duizenden euro’s besparen aan commissie!

   Neem snel een kijkje op onze website en kom alles te weten over onze unieke werking. 

   bezoek Hello Home

   Powered by hellohome.be

   Slim verkopen, zonder makelaar.

   Share This